Szinergia Nap a megyeszékhelyen

A Fejér Megyei Civil Információs Centrum három napos szakmai képzést tartott a három szektor (non-profit, for-profit, állami-önkormányzati szervezetek) kiaknázatlan erőforrásainak feltárásáról, november 27- 29. között Szinergia Nap néven a Fehérvári Civil Központban. A programsorozaton a Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda is képviseltette magát. 

DSCN5248

A Szinergia Napon a következő kérdésekre keresték a válaszokat: Az egyre erőteljesebben megjelenő változási folyamatokban milyen szerepe van a különböző szektoroknak? Mitől függ a for-profit szervezetek támogatáspolitikája? Milyen szerepe van az önkormányzatnak a két másik szektor együttműködésének kialakításában?  Hogyan érthetik meg egymást a három szektor képviselői? Miért fontos a (valódi) társadalmi felelősségvállalás (CSR)? Mi különbözteti meg a CSR-t, a PR-től?

A tréningek lebonyolításán részt vettek: Farnady Judit (Civil Centrum Alapítvány, ügyvezető, tréner), Zsoldos Betty (coach, tréner, író, szemléletfejlesztő), Grósz Ákos (Grósz Coaching Kft. ügyvezető, szemléletfejlesztő tréner) és Szántó János (Civil Centrum Alapítvány, szakmai koordinátor, tréner).

A tréningek könnyed, barátságos, játékos formában zajlottak le, a részvevők is aktívak és kreatívak voltak.

A program szakmai megvalósítója a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány.