Szabad egy táncra?

…az első lépés egymás felé címmel 2013. május 26-án, vasárnap országos táncos programhoz kapcsolódik a Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda. A rendezvény, mely a tánc műfaján keresztül hívja fel a figyelmet a párkeresésre, az ország tíz pontján kerül megrendezésre. Partnervárosok lesznek: Budapest, Győr, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely, Baja és Békéscsaba.

Székesfehérváron a Városi Gyermeknap alkalmából a város központjában kerül megrendezésre a Hetedhét Játékfesztivál. A Tourinform Székesfehérvár  támogatásával a Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózata, Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda a rendezvény második napján interaktív program formájában kapcsolódik a Botafogó Táncegyesület és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Családpolitikai Főosztályának országos párválasztási programjához.

A Liszt Ferenc utcai kitelepülésen Információs Pontként tájékoztatást nyújtunk a CSEÖH, a Botafogó Táncegyesület és az együttműködő partnerek, támogatók szolgáltatásairól. A Prospero Színkör tagja, Horváth Gergely kikiálltó segítségével lehetőség nyílik fiúk és lányok közös fotózására jelmezekben. A párokról készült felvételeket e-mailben küldjük a játékban részt vevő fiatalok részére, a helyszínen pedig tombolaszelvény kerül átadásra.

Az Alba Plaza helyszínén 18 órától különböző táncos bemutatókkal várják az érdeklődőket. „Táncoljunk egymásért!” címmel 19 órakor, az ország 8 városával azonos időpontban központi koreográfia alapján komponált közös páros tánc, flashmob valósul meg a Botafogó Táncegyesület szervezésében.

A tombolanyeremények sorsolása a flashmobot követően kerül megrendezésre.

Tombola főnyeremények:

- Petőfi Kultúrtér- koncertjegy felajánlás 2 fő részére,

- Redrock Mászóterem-falmászás kipróbálása 2 fő részére,

- Kavalkád Étterem és Pizzéria- 2 személyes vacsora felajánlás.

Tárgyi felajánlások:

- Székesfehérvár MJV Önkormányzata,

- Fejér Megyei Önkormányzat,

- Europe Direct Iroda ,

- Szmola Edina, keramikus, Csókakő,

- Csobai Mónika, masszőr, Székesfehérvár.

SZET_FehervarM_K

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!