Segít a LISZI az Erzsébet-program pályázóinak

A Fehérvári Civil Központban működő Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda munkatársai segítenek az Erzsébet-program pályázati anyagának elkészítésében. A részletekről dr. Kovács Zsolt képviselő, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke, valamint Berdó Erika Gabriella, a Fejér Megyei Civil Információs Centrum irodavezetője számolt be a Fehérvári Civil Központban.
liszi1
A 2013 decemberében megnyílt LISZI iroda munkatársainak egyik első feladata, hogy segítséget nyújtsanak az Erzsébet-program pályázataiban. Az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda tanácsadásokat, programokat, rendezvényeket szervez, segít a közösségi összefogás kialakításában. Az irodában hétfőtől szombatig várja közösségszervező koordinátor, közösségszervező munkatárs, valamint gyermek és ifjúságsegítő a környéken lakókat.
Összesen 62 féle pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. A szociális pályázatokat nagycsaládosok, fogyatékossággal élők, valamint nyugdíjasok vehetik igénybe. A gyermekek számára tematikus és általános Erzsébet-táborok indulnak. A szociális üdülési pályázatokra február 28-ig, az Erzsébet-tábor kiírásaira március 20-ig lehet jelentkezni. A pályázatok automatikusak, azaz aki megfelel a feltételeknek, a keretösszeg kimerüléséig sikeres pályázóvá válik. A LISZI iroda munkatársai meghosszabbított nyitva tartással fogadják a pályázókat, segítenek az adatlapok kitöltésében, a regisztrációban, adminisztrációban, és tanácsokkal látják el a jelentkezőket.
A Fehérvári Civil Központban található Alba Pont iroda meghosszabbított nyitva tartása a következő: Hétfő: 8.00-16.00, Kedd: 8.00-16.00, Szerda: 8.00-19.00, Csütörtök: 8.00-16.00, Péntek: 8.00-19.00, Szombat: 9.00 – 13.00
www.szekesfehervar.hu