ParaSzuperSztár pályázati felhívás

A MEOSZ 2014. évben ParaSzuperSztár címmel művészeti, kulturális tehetségkutató, tehetséggondozó programot indít fogyatékossággal élő, sérült emberek számára.

A programon, bármely fogyatékossággal élő ember részt vehet, bemutathatja tehetségét. Tehát nem csak mozgássérült emberek, hanem más sérültséggel, fogyatékossággal, egészségkárosodással élő emberek jelentkezését is várják.

Korhatár nincs meghirdetve, de kívánatos lenne, hogy minél több fiatal, tehetséges sérült embert sikerüljön felkutatni és felfedezni, majd fejleszteni.

A programra jelentkező emberek létszámától és a jelentkezők által felkínált produkciók jellegétől függően, a tagegyesületek számára pályázatot fogunk kiírni területi selejtező rendezvények megtartására, várhatóan május elején, amikor már a jelentkezések beérkeztek.

A részletes pályázati felhívást május elején közzé tesszük, amely tartalmazni fogja a helyi területi rendezvény akadálymentes helyszínének a biztosítását, a szükséges technikai eszközök – pl. hangfelvétel, illetve képfelvétel készítésére is alkalmas berendezések biztosítását, helyi szakemberekből (előadóművészek, képzőművészek) álló zsűri biztosítását, stb.

A rendezést vállaló egyesületeink pályázatot nyújthatnak be a területi rendezvények költségeinek fedezetére a MEOSZ-hoz, tehát a rendezvény költségeit a MEOSZ vállalja, a helyi egyesületnek szervezésben és személyes közreműködésben kell részt venni.

A területi rendezvények időpontjai 2014. májusban, júniusban, szeptemberben, októberben lehetségesek, a döntő és a legjobbak gálaműsora pedig, a fogyatékos emberek világnapja alkalmából 2014. december elején kerül megrendezésre.

A rendezvény koordinátora a MEOSZ Központban Asztalos Ágnes, aki elérhető a MEOSZ telefonszámain: +36 1 3882388; +36 1 3882387, illetve e-mailon: asztalos.agnes@meosz.hu, valamint mobil telefonon: +36 20 9439363 számon.

A tájékoztató és a jelentkezési lap letölthető a MEOSZ honlapjáról is: www.meosz.hu