Önkéntesek Hete programjai Székesfehérváron

Kapcsolódva a Civil Információs Centrum által szervezett Önkéntesek Hete szakmai programsorozathoz találkozót szervezünk a Fehérvár Médiacentrummal együttműködve az Önkéntes Pontok népszerűsítése, az önkéntesség kultúrájának megteremtése érdekében.

A programsorozat részeként szakmai konferenciát tervez a Civil Információs Centrum, melynek szervezésében és megvalósításában irodánk  segítséget nyújt.

A konferenciára az önkéntes tevékenységben részt vevőket, pedagógusokat, a projektben részt vevőket és a térségben élő és dolgozó érdeklődőket várjuk. A programok a megyei lakosságot célozzák meg, melyek során irodánk hangsúlyozza a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, elősegíti az önkéntesség kultúrájának terjesztését a szakmai szervezetek és a helyi lakosság körében.

Az iroda céljaihoz illeszkedve a programhéten vállaljuk a fókuszcsoportok segítését tanácsadással, valamint kiadványunk és további információs anyagok átadásával a megyei szervezetek szolgáltatásairól, elérhetőségeiről.

Az önkéntes programok résztvevőit tájékoztatjuk a diszkriminációval sújtott csoportok életlehetőségeiről, érzékenyítő beszélgetések, foglalkozások formájában.

SKMBT_C28014052814220