Meghívó “Önként, önkéntes, önkéntesség…” című konferenciára

Az önkéntesség elterjesztése, kultúrájának beépülése a mai társadalmi életbe azon célok közé tartozik, mely megvalósítása érdekében a „Jövőt nekik is” Alapítvány már 2007-ben sikeres programot bonyolított. Az értelmi akadályozottsággal élő emberek életminőségének javítása érdekében 2012-ben benyújtott újabb sikeres pályázat lehetőséget biztosít a folytatásra,  konferencia megszervezésére, mely – több oldalról megközelítve az önkéntesség témakörét- segítséget nyújthat az önkéntesség iránt érdeklődőknek.

 Az alapítvány –mely a tordasi Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona lakói segítésére jött létre 20 évvel ezelőtt- jubileumi évében a TÁMOP 5.5.2-11/2-projekt megvalósításának végéhez közelít, összegezve népszerűsítő, ismeretterjesztő, koordináló tevékenységét. A konferencia keretében értékes előadásokat hallgathatnak az önkéntesség pszichológiájáról, mai jellegzetességeiről;  akkreditált továbbképzési lehetőségről, mely az önkéntesség intézményi  befogadásához nyújt segítséget.  Eredmények bemutatására, konkrét  segítség nyújtására is sor kerül kulturális élmények biztosítása mellett.

Várják magánszemélyek – gyakorló és leendő önkéntesek-, civil szerveztek, vállalkozások, intézmények jelentkezését.

A  jelentkezési lap kitöltésével, október 15-ig történő megküldésével jogosultságot szerez az ingyenes részvételre! A lap kitöltését személyenként kérjük. Kérdéseit felteheti a +36 30 466 5694-es telefonon, vagy az onkentespont@jovotnekikis.hu e-mail címen!

SKMBT_C28013101008280