Idén is számos programmal készülnek az Anyatejes Táplálás Világnapjára Székesfehérváron

Idén is számos programmal készülnek az Anyatejes Táplálás Világnapjára Székesfehérváron. Augusztus 1-jén, csütörtökön előadásokkal,  bemutatókkal várják az érdeklődőket A Szabadművelődés Házában. Szó lesz a családközpontú szülészetről, a légzésfigyelők használatáról, lesz szoptatási tanácsadás, babaétel-készítési bemutató, és megismerhetik az érdeklődők az új székesfehérvári meddőségi centrumot is.

 
Csütörtökön A Szabadművelődés Házába várják az érdeklődőket,ahol 10.00 órától Bozsa Anikó szülőszoba-vezető szülésznő tart előadást „Családközpontú szülészet – a szülésznő szemszögéből” címmel. 11.15 perctől Mészáros Zalán mentőtiszttől kaphatnak hasznos információkat a vendégek a légzésfigyelő készülékek használatáról és a csecsemőkori veszélyekről. Bemutatkozik a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet Székesfehérvári Meddőségi Centruma, melyet június végén nyitottak meg. A Székesfehérvári Babahordozó Klub közreműködésével bemutatnak különféle babahordó eszközöket, melyeket ki is próbálhatnak a kismamák. Ezen kívül szoptatási tanácsadással, babamasszázs bemutatóval és babaétel-készítési praktikákkal is készülnek a szervezők.

Az Anyatejes Táplálás Világnapján rendezett székesfehérvári programokra szeretettel várják az anyukákat és babáikat, illetve a család többi tagját is.

 

anyatej_2013