i

2014. szeptember 8- 2014. szeptember 14.
2014. szeptember 11. 16.00 óra, Kézművesek és Őstermelők vására

Minden hónap tizedik napja utáni első csütörtökén fejér megyei kézművesek és őstermelők portékáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Fehérvári Civil Központ előtti téren.  16 órától házi tej és sajt, füstölt húsáru, lekvárok és szörpök, dinnye, valamint kézműves termékek megvásárolására nyílik lehetőség a Fejér Megyei Civil Információs Centrum szervezésében. A jó hangulatról 16 és 17 óra között a Just Five zenekar gondoskodik. Várnak minden érdeklődőt!
Helyszín:

Fehérvári Civil Központ

 

2014. szeptember 12., péntek 17.00-18.00 óra, Női klub

Folytatódik az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda Női klub elnevezésű programsorozata. Pap Csilla lélekgyógyász segítségével a jóga világával ismerkedhetnek meg a hölgyek a Fehérvári Civil Központban. Érdemes sportolásra alkalmas ruhában és polifoammal érkezni.
Helyszín:

Fehérvári Civil Központ

 

2014. szeptember 13., szombat, Civil napon az Alba Pont LISZI

Az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda is képviselteti magát a székesfehérvári Civil napon. Az érdeklődők megismerkedhetnek az iroda szolgáltatásaival, kipróbálhatják a térítésmentes mágnes terápiás kezelést. A Kőszárhegyi Motocross Klub is megjelenik a rendezvényen, 2 pilóta mutatja be a motocross sportot, a versenyzést, két motort ki is állítanak, amelyekre felülhetnek majd a gyerekek.