Gyermekrajz kiállítás nyílik a vakvezető kutyákról a Fehérvári Civil Központban

2013. július 29-én délelőtt 10 órától tekinthető meg az a gyermekrajz kiállításunk, amely a miskolci Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány országos rendezvénysorozatának székesfehérvári állomásaként kerül megrendezésre Székesfehérváron, a Fehérvári Civil Központban.. A Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete és a CSEÖH, Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda helyi partnerként interaktív gyakorlatokkal és játékos feladatokkal kapcsolódik a szemléletformáló rendezvényhez.

A “Tervezz plakátot a vakvezető kutyákról!” címmel kiírt pályázatra az ország minden megyéjéből érkeztek alkotások, amelyeket 5 és 14 éves kor közötti gyermekek alkottak.

A megnyitó alkalmával bemutatkozik a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola, Mezősi Tamás és Komondi Piroska kutyakiképzők vakvezető és terápiás kutyákkal tartanak bemutatót az érdeklődőknek.

A Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete és a CSEÖH, Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda helyi partnerként interaktív gyakorlatokkal és játékos feladatokkal kapcsolódik a szemléletformáló rendezvényhez.

A kiállítás 2013. augusztus 29-ig hétköznap 8-16 óráig tekinthető meg a Fehérvári Civil Központban (Székesfehérvár, Rákóczi út 25.).

Szeretettel várjuk!

plakát_fehervar(1)(1)