Elismerések a Megyeházán

A Fejér Megyei Önkormányzat nevében Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke pénteken a Megyeháza Dísztermében elismerő oklevéllel mondott köszönetet mindazoknak, akik a márciusi hóvihar idején kimagasló helytállásukkal példát mutattak.A Fejér Megyei Esélyteremtési iroda munkatársai is elismerő oklevelet vehettek át az ünnepségen.

 vihar index

 A megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: „Voltaképpen egyet akarok: megköszönni mindazt az önzetlen erőfeszítést, amit azért a több ezer bajba jutott emberért tettek, akik megyénkben is tomboló hóvihar fogságába estek. Sokan közülük, otthonaiktól távol nem számíthattak másra, mint az önkormányzatok, az állam és polgártársaink, vagyis az Önök szolidaritására, fokozott áldozatvállalására. Empátiánk, emberségünk, nagylelkűségünk próbája is volt tehát ez a rendkívüli időjárás!” – hangsúlyozta Törő Gábor. Az elnök elmondta, hogy számos korábbi alkalomhoz hasonlóan tapasztalta már, hogy Fejér polgárai, amikor kell, önzetlenül mentenek, segítenek, néha reménytelennek tűnő helyzetekben is! Ezért is gondolt arra, hogy köszönetét oklevél formájában is kifejezze.

Fülöp Judit

A 2013. március 14-15. napján, a szélsőséges időjárási viszonyok következtében Fejér megyében kialakult katasztrófahelyzet elhárítása során a bajba jutott állampolgárok élet-és vagyonbiztonságának megóvása terén, továbbá a védekezésben és a mentésben tanúsított – közösségeket megmozgató – rendkívüli helytállásáért” a közgyűlés elnökének elismerésében részesült ( a képen) Fülöp Judit, Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda irodavezetője és Csobai Mónika, a Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda munkatársa is.