Egészségnap a Fehérvári Civil Központban

Gyümölcsbár, szemléletformáló előadások, interaktív foglalkozások, tánc és sportbemutatók várták többek között a fiatalokat hétfőn a Fehérvári Civil Központban rendezett Egészségnapra. A program az Ifjúsági Világnap keretében a CSEÖH Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda szervezésében valósult meg.

Számos színes programmal várták hétfőn délután kiemelten a középiskolás és a főiskolás korosztályt az Ifjúsági Világnap alkalmából a Fehérvári Civil Központban. A rendezvényt Székesfehérvár Önkormányzata képviseletében Östör Annamária, Egészségügyi- és sport tanácsnok nyitotta meg, majd Braun Erzsébet, az iroda vezetője köszöntötte a vendégeket.

Új kép (18)

A Méhkas Dia Project Szent István Emlékévi kiállítását mutatta be a közönségnek, míg a Méhkas Aula dia work-shop üvegfestéssel, kivetítéssel készült az alkalomra.

A Fejér Megyei Esélyteremtési Iroda munkatársainak és önkénteseinek részvételével szemléletformáló előadások a fizikai és mentális egészség témában rendeztek interaktív foglalkozást az erőszakmenetes kommunikáció érdekében, az Egészségpont jóvoltából drogprevenciós előadást, vérnyomásmérést, vércukorszintmérést, és volt gyümölcsbár is a Jancsárkert támogatásával.

Új kép

Új kép (9)

Új kép (1)

Új kép (10)

Új kép (4)

Új kép (3)

A jó hangulatú programot tovább színesítette a Megadance Tánccsoport műsora Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművészének vezetésével, és a karate bemutató Vértesi Tömegsport Egyesület növendékeivel.

   Új kép (5) Új kép (6) Új kép (7) Új kép (8)   Új kép (11) Új kép (12) Új kép (13) Új kép (14) Új kép (15) Új kép (16) Új kép (17)