Echo Nonprofit Network heti programkínálata – 2014. július 28.- 2014. augusztus 3.

2014. július 29., kedd 9.00-17.00 óra, Biciklitúra és strandolás

Második alkalommal szervez biciklitúrával egybekötött strandolást a Kaptár Ifjúsági Iroda. Szeretettel várnak mindenkit, aki szeret mozogni és strandolni. 9 órakor indul a csapat a Fehérvári Civil Központ előtti térről az agárdi szabad strandhoz. A vízparton labda- és csapatépítő játékok, fürdőzés, valamint egészséges életmód előadás várja az érdeklődőket. A program 16 órakor ér véget, ekkor indul a csapat vissza Fehérvárra.
Helyszín:

Fehérvári Civil Központ- Agárdi szabad strand

 

2014. július 30.- augusztus 2., szerda- szombat, 9.00-16.00 óra, Kaptár a FEZEN-en

A Kaptár Ifjúsági Iroda sátra is megtalálható a FEZEN-en. Labdajátékokkal (röplabda, tollaslabda), drog- alkohol tesztekkel, játékokkal, beszélgetésekkel várják az érdeklődőket az iroda munkatársai.
Helyszín:

Székesfehérvár, MÁV pálya (Takarodó út 3.)

2014. augusztus 1., péntek, 17 óra, Női klub

“Anyaként sikeres nőnek lenni” címmel rendezi meg újabb Női klubját az Alba Pont Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda a Fehérvári Civil Központban. A meghívott vendégekkel arról beszélgethetnek az érdeklődők, hogyan tud egyszerre több szerepben is megfelelni a nő (anya, feleség, barátnő, karrier). Vendég: Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke; Kocsis Noémi író, újságíró; Zimmermann Rita fitness blogger, a SzupeRmami mozgalom alapítója; és Berdó Erika Gabriella.

Az előadás ideje alatt játszóházat működtet az Alba Pont LISZI, ahol képzett gyermek- és ifjúságsegítők vigyáznak a gyerekekre.
Helyszín:

Fehérvári Civil Központ